Бутилка за транспортирането на спирачките DOITOOL 5 бр. Abs с елементи за стелажи и Rvs L Цилиндър за закрепване на колан към Стената Оранжево Скоба, за Да Ремаркета Притеж?
  • Ново

Бутилка за транспортирането на спирачките DOITOOL 5 бр. Abs с елементи за стелажи и Rvs L Цилиндър за закрепване на колан

BGN 2.67

Списък на пакетите 5 x категория 10 x болт за окачване 5 x определя каишка Особености - Стабилни характеристики, висока производителност и висока надеждност, по-прост, лесен за инсталиране на стена и на притежателя на газ с бутилка. / 9,04 X9,04 X2 притежателя на газ с бутилка.Скоба притежателя на газ бутилката : Интелигентен дизайн, полезен и перфектен скоба за използване на азотни балони, балони с пропан. - Интелигентен дизайн, полезен и перфектен скоба за бутилка с азот, пропан използвайте притежателя на бутилки с пропан.Стабилни характеристики, висока производителност и висока надеждност, простота и лекота при инсталиране.Разстояние между дупките : 208 mm (дълго), 35 мм (за кратко) монтиране на стена за бутилки - Скоба за бутилка с пропан може да бъде настроен в завода, в училище, научноизследователска институция и т., Скоба за бутилка с азот.Монтиране на стена за бутилка газ : Прост, по дизайн, но функционален в употреба, монтирани на стената, без да заема много място.Титуляр на газова бутилка : Многократна защита, можете да сте сигурни в употребата му. - Специален дизайн и изящна изработка, най-добрият заместител на вашия стар, счупения баллону с притежателя на една бутилка за пропан.Монтиране на стена за бутилка газ : Прост, по дизайн, но функционален в употреба, монтирани на стената, без да заема много място. -Цвят : Жълт защитна стена на цилиндъра - Мултиплен защита, можете да сте сигурни в употребата му.