Комплект отвертки ZYZMH 60 в 1 Torx Многофункционален Набор от Инструменти за ремонт на дупки Прецизна Отвертка за телефони, Таблети, Ръчни инструменти (Цвят: D)
  • Ново

Комплект отвертки ZYZMH 60 в 1 Torx Многофункционален Набор от Инструменти за ремонт на дупки Прецизна Отвертка за телефони,

BGN 50.58

Материал : въглеродна стомана. Материал от инструментална стомана S2, 56 видове бита.Дръжката може да се върти, а върхът на винт ръкохватката е свободен и може да се върти с дланта на ръката си.Просто завъртете винта с пръсти, за да се гарантира устойчивостта при демонтаж на малки изделия.Вьентьянский маркуч, Вьентьянский маркуч може да се използва в тесни места. въртене на 360°, завой на 180°, лекота на работа.Магнитна удлинительная тръба, удлинительный прът увеличава общата дължина на отвертка и увеличава въртящия момент, който е подходящ за тесни места.Материал : въглеродна стомана. Материал от инструментална стомана S2, 56 видове бита.Дръжката може да се върти, а върхът на винт ръкохватката е свободен и може да се върти с дланта на ръката си.Просто завъртете винта с пръсти, за да се гарантира устойчивостта при демонтаж на малки изделия.Вьентьянский маркуч, Вьентьянский маркуч може да се използва в тесни места. въртене на 360°, завой на 180°, лекота на работа.Магнитна удлинительная тръба, удлинительный прът увеличава общата дължина на отвертка и увеличава въртящия момент, който е подходящ за тесни места.Име на продукта : Набор от многофункционални отвертки Характеристики : Комплект отвертки 60 в 1 Материал на отвертка : инструментална стомана S2 Характеристики на отвертка : защита от ръжда Материал : еко материал ABC Твърдост на отвертка : HRC58 ° C - 60 °C Дръжка може да се върти, а на върха на писалката на винт свободно да се завърта на дланта.Просто завъртете винта с пръсти, за да се гарантира устойчивостта при демонтаж на малки изделия.Вьентьянский маркуч, Вьентьянский маркуч може да се използва в тесни места. въртене на 360°, завой на 180°, лекота на работа.Магнитна удлинительная тръба, удлинительный прът увеличава общата дължина на отвертка и увеличава въртящия момент, който е подходящ за тесни места. Забележка : Възможни са отклонения в 1-3 мм от ръчно измерване.Поради друг дисплея и друго осветление на изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Благодарим ви за разбирането.