Плътни Завеси Erosebridal Kids с Неонови Рибки 38 Wx45 L, Завеси за Крайбрежен Риболов, за момчета и Момичета, Механични Щори За прозорци с Големи Окунем, Щукой, Инструменти За ?
  • Ново

Плътни Завеси Erosebridal Kids с Неонови Рибки 38 Wx45 L, Завеси за Крайбрежен Риболов, за момчета и Момичета, Механични

BGN 1.67

Като Хелоуин, Черен петък, киберпонедельник, Коледа, рожден Ден, сватба, свети Валентин, Ден на бащата, Ден на майката и т.【Комплект завеси】 : комплектът включва 2 панела с размери 38 Ш x 45 Д сантиметра всяка.Този комплект за обработка на прозорци и подходящи за пълен сезон - пролетта, лятото, есента и зимата.Този комплект за обработка на прозорци и подходящи за пълен сезон - пролетта, лятото, есента и зимата.8 инча, а външен диаметър - 2,7 инча, което е сравнимо с повечето пръти. 【Конструкция люверса】 : Всеки панел завеса има сребристи пластмасови люверсы отгоре.Машинно пране на щадящем режим в студена вода, да не се избелва.Машинно пране на щадящем режим в студена вода, да не се избелва. 【Многоцелеви】 : Нашите модерни завеси с принтом се различават свеж дизайн и ярки модерни цветове. 【Комплект завеси】 : комплектът включва 2 панела с размери 38 Ш x 45 Д сантиметра всяка.Вътрешен диаметър на всяка втулка е 1.Аз вярвам, че това може да ви осигури най-добрите условия за работа или сън (не напълно затемняющие завеси, за да НЕ светонепроницаемые завеси, за да не енергоспестяващи щори). 【Конструкция люверса】 : Всеки панел завеса има сребристи пластмасови люверсы отгоре.Тя може да се използва като подарък за вашето семейство и приятели. 【Материал】 : след като Изслуша становището на клиента и коментари, ние подобряваме тъкан на завесата, като се използват висококачествени бархатную кърпа, мека и приятна за кожата.Сега нашите завеси могат да блокират 30-50% от слънчевата светлина, благодарение на различни цветове (по-тъмен цвят подхожда по-добре, отколкото светъл). 【Чудесен подарък】 Съвременната модна новост-прозорец завеса, предназначена за възрастни и деца.Сега нашите завеси могат да блокират 30-50% от слънчевата светлина, благодарение на различни цветове (по-тъмен цвят подхожда по-добре, отколкото светъл).Вътрешен диаметър на всяка втулка е 1., ще бъдат във възторг : )., ще бъдат във възторг : ).Прогладьте желязо и подсушете в перална машина при ниски температури.Като Хелоуин, Черен петък, киберпонедельник, Коледа, рожден Ден, сватба, свети Валентин, Ден на бащата, Ден на майката и т. 【Чудесен подарък】 Съвременната модна новост-прозорец завеса, предназначена за възрастни и деца.