SOLUSTRE Детски Шампоан Детски Шампоан, Детска Шапка За Душ Силикон Шампоан Шапчица За Баня Детска Шапка За Душ Прекрасна Шапка За Душ С Козирка Шапка Шампоан за Деца Д?
  • Ново

SOLUSTRE Детски Шампоан Детски Шампоан, Детска Шапка За Душ Силикон Шампоан Шапчица За Баня Детска Шапка За Душ Прекрасна

BGN 4.56

- Допълнително удоволствие по време на къпане на бебето вече не е нужно да се притеснявате за контакт с вода в ушите, очите и устата на бебето, така че водата да не попадне върху лицето и ушите на детето си, което прави по време на вземане на душ весело. Детска шапка за душ доставя на децата интересно удоволствие от измиване на косата и наистина превръща миенето на косата в удоволствие.Детска шапка за душ безопасно за чувствителна кожа на бебето, подходяща за момичета, момчета, бебета, деца по-малки деца, малки деца. - материал : Изработен е от материал, гъвкава, лека и лесно приспособима, побира и се отстранява.- Здрав и издръжлив : не само е безопасен и удобен, но и издръжлив и против стареене.Това може да бъде шапчица с детски шампоан, козирка или шапка за подстригване, която децата е полезно да се използва в ежедневието. - Траен : регулируема лента на гърба си сигурно и удобно облегает главата, не соскальзывая и не протекая.Това може да бъде шапчица с детски шампоан, козирка или шапка за подстригване, която децата е полезно да се използва във всекидневния живот.90% памук /10% вискоза. - ДОБАВЕНО забавление по време на къпане на бебето вече не е нужно да се притеснявате за контакт с вода в ушите, очите и устата на бебето, държи водата далеч от лицето и ушите на вашето дете, като времето за къпане забавно. - Здрав и издръжлив : не само е безопасен и удобен, но и издръжлив и против стареене.Описание Когато детето мие главата, детска шапка за душ с анимационни дизайн предпазва от вода и мехурчета въздух в очите или личице на детето.Характеристики Материал : ПОЛИПРОПИЛЕН, силикон - Размер : 24,00 X20,00 X5,00 см, 9,43 X7,86 X1,97 инча - Траен : регулируема каишка отзад сигурно и удобно облегает главата, не слайдове и не тече.Пратката включва 1 х Шапка за детската баня.