ZEUS ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ ZCH-SMK60D HD 720P Детектор за дим на батерии HD Камера шпионин Скрито Наблюдение Скрити Димна аларма Камера-гледачка Разузнавателен приспособление (мо?
  • Ново

ZEUS ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ ZCH-SMK60D HD 720P Детектор за дим на батерии HD Камера шпионин Скрито Наблюдение Скрити Димна аларма

BGN 1.00

Насладете се на гледане на живо и възпроизвеждане във всяка точка на света.Сигнали от мобилни устройства, детекция на движение, планиране на запис, запис по-дълго време на запис, автоматична рециркулация за непрекъснат запис. Захранва от батерии.Транслируйте видео в реално време и възпроизвеждайте дистанционно за вашия i Phone, i Pad, Android.Направи и поддържа в живо от САЩ. Карта Micro SD карта с обем от 16 GB е включена в комплекта, поддържа Micro SD карта с обем до 64 GB. Свържете батерията, изчакайте 60 секунди.Конкурентна цена, която да се конкурира с глобалната конкуренция. * Скрит SSID broadcast Wi-Fi (след настройките).Зареждане на батерията и използвайте отново и отново, до 1000 зарядок.Това е "Място", а не детектор за дим.Изведете фотоапарата от зимен сън с помощта на мобилно приложение. Отворете мобилно приложение, следвайте прости стъпки, за да се свържете с вашия Wi-Fi интернет.Ще Получите техническа помощ на САЩ в режим реално време и на най-доброто обслужване на клиенти * Този фотоапарат, могат да се поставят навсякъде : у дома, в офиса, на склада, в търговията на дребно и т. (Съвместим с WI-Fi / i Phone, i Pad, Android). * SD карта обем от 16 GB, включена в комплекта за съхранение на видео и remote play.Програмирана чрез заявление. * Много лесен за настройка дистанционно гледане в реално време и дистанционно възпроизвеждане * Мощно приложение ви позволява лесно напълно да се управляват няколко камери.Изтеглете мобилно приложение, докато чакате.Приложението се събужда. камера с висока разделителна способност 1280х720, отлично качество на видеото. * Записва видео на SD картата във вътрешността на камерата, а също така може да записва видео за вашия телефон.Включен Wi-Fi интернет, онлайн излъчване на видео и дистанционно възпроизвеждане с помощта на телефона / таблета.Напълно 100% без кабели! * Функция за събуждане приложения.Това не е рекламиран като детектор за дим. * Продава се и се поддържа в САЩ.Изведете фотоапарата от зимен сън с помощта на мобилно приложение.Лекотата на инсталиране : 1. * Произведено в САЩ.Основни характеристики : Батерия може да работи 60 дни без презареждане.Това е камера, разработена така, за да "изглеждат" като детектор за дим.