Монтиране на Врата на Шкаф, Окачен Органайзер за съхранение на Чанти, Мултифункционален Стенен Органайзер за Всяка Всячины за Окачване в общежитието, в Спалнята (С?
  • Ново

Монтиране на Врата на Шкаф, Окачен Органайзер за съхранение на Чанти, Мултифункционален Стенен Органайзер за Всяка Всячины

BGN 4.53

Универсално съхранение : Нашата стенни чанта за съхранение идеален за поддържане на ред в дома си и липсата на елементарно.Здрав материал : Нашата подвесная чанта за съхранение, която е изработена от висококачествена дишаща материя, трайна.Той може да издържа ежедневно носене и лесен за почистване.Лесна инсталация : Нашата стенни чанта за съхранение идва с един плетене на една кука, който позволява лесно да окачите на някоя стена или врата.Можете да го настроите за минути и не изисква никакви инструменти или машини.Компактен дизайн : Нашата подвесная чанта за съхранение цел да се спести място и да увеличите обема на съхранение.Можете да го окачите на някоя стена или врата, което го прави идеален за малки апартаменти, стаи в общежитие и други труднодостъпни места.Пакет включва : 1 бр. * Монтиране на вратата органайзер. (с кука за закрепване).Опаковка : 1 бр. * Монтиране на вратата органайзер. (с кука за закрепване) Тип : стенен врата органайзер. Размер : 25*23* 6 виж Характеристика : монтиране на стена, безплатен перфорация.Цвят : бял, черен, сив.Изработен от висококачествена дървесина и териленового памук, трайна.Идеален за съхранение на дрехи, ключове, портфейл, мобилен телефон, суспензии и т.н., можете да Го окачите на нощното шкафче в спалнята, зад вратата или пред бюрото си.