Автомобилна възглавници-бустер седалка, Увеличава Височината на Мат, Дишаща Мрежа Преносима въздушна Възглавница за автомобилни седалки, Ъгъл на Повдигане на сед?
  • Ново

Автомобилна възглавници-бустер седалка, Увеличава Височината на Мат, Дишаща Мрежа Преносима въздушна Възглавница за автомобилни

BGN 9.17

【Материал】 Седалка-седалка с подлакътници за водача на автомобила, произведени от плат с въздушен слой плънка от полипропиленови памук, дышащее, меко и удобно, гъст и изпълнено, лесно е деформиран. 【Размер】 Размер на възглавницата на седалката на стола-бустера за водача : 15,7x15,7x4,7 инча, подходящи за хора с различен ръст или ниски хора.Възглавници-бустер столчето за кола се предлага в сбита форма.Махнете опаковката и се разклаща си .За пълно разширяване отнеме 24-48 часа. 【Ергономичен дизайн】 Конструкция бразда в средната част не позволява лесно приплъзване на задните си части, сигурността на нескользящая; Насладете на високо качество на възглавницата автомобилни седалки за подпомагане на краката и гърба, докато сте в колата или да седи на компютър / работно бюро или в къщи. 【Преносима многофункционална】 Възглавница за автомобилни седалки с вградена дръжка за лесно пренасяне може да се използва като офис възглавници, възглавници люлеещи се столове, възглавници за столове във вътрешния двор, възглавници за ограбване на стола си, възглавницата за хранене на стол, възглавници за градински стол на тревата, възглавници за походного столове, възглавници за кухненски стола, а също и като възглавница за дълбоко столове, градински подложка и татами. 【Изискан подарък】 Това е много изискан подарък, мек, удобен и много практичен.Това може да ви помогне да разширите хоризонти и да се избегнат пречките, а също така за подобряване на зрението по време на изпита за шофьорска книжка.Това е и най-добрият подарък за семейството и приятелите.