HOHOTIME Тънка Всплывающая Елха за Коледните Домашен интериор, Свалящ Изкуствена Зелена Снежинка и Червени Листа, Коледно Дърво-Молив за Украса на офис, Партита, Стаят?
  • Ново

HOHOTIME Тънка Всплывающая Елха за Коледните Домашен интериор, Свалящ Изкуствена Зелена Снежинка и Червени Листа, Коледно

BGN 2.33

❉Коледна елха с гирлянди : с височина около 5 метра и разполага с искрящо червено-зелен цвят със зелен конфети от снежинки.Червен и зелен - популярните цветове, които можете да използвате, за всеки повод, като например парти, сватба, тържество, юбилей и т.н. украшайте дома си през цялата година, червена и зелена сърма HOHOTIME.Това е коледна украса, без съмнение, ще добави чар и коледната атмосфера на вашето сезонному декора у дома. ❉Перфектен размер : Чудесен предмет за коледна украса благодарение на своите размери, тя е стандартна височина, както и други мишурные коледни елхи с ограничена ширина, които няма да отнеме много място, перфектното бижу за хората, които живеят в малък апартамент и нуждаещите се в коледната атмосфера. ❉Удобно съхранение : Състои се от 4 сменяеми стоманени тръби и 4 опорни стойки от полипропилен.Самата елха от мишуры, да свиете в хвърляне на тънък слой, както и всички подробности могат без много усилия да се съхранява в гардероба си, изтривайки ги и просто чрез свързване на детайли с надписи помежду си, когато ви е необходим. ❉Тунинг : Между два реда има места (1,2 "-1,8") за закачане на коледни орнаменти и малки декоративни тела, което ви позволява да персонализирате коледната елха в съответствие с вашия предпочитан стил и да създадете своя единствен по рода си коледен декор. ❉Гаранция : HOHOTIME се гордее с всички наши разработки.Ако по някаква причина не сте доволни от покупката си или тя е повредена по време на доставка, моля, свържете се с нас.Нашите 5-подножието зелени мишурные елхи ще станат идеални празнични декорации и централни елементи.Украсете дома си за празниците нашите Мишурными коледни коледни елхи.