Изкуствена коледна елха от смърч премиум-клас с червени плодове и борови шишками 6 фута за украса на празници на закрито и на открито, на здравите метални крака, лек?
  • Ново

Изкуствена коледна елха от смърч премиум-клас с червени плодове и борови шишками 6 фута за украса на празници на закрито

BGN 23.99

? Вашето удовлетворение винаги ще бъде наш основен приоритет. ? Вашето удовлетворение винаги ще бъде наш основен приоритет.Всичко, което се изисква от вас за дърво, - тя разпери клони, така че дървото ще се постигне най-добрия ефект.Всичко, което се изисква от вас за дърво, - тя разпери клони, така че дървото ще се постигне най-добрия ефект.Това може да даде стабилност на дограма и защита на вашия паркет. - Здрава метална поставка осигурява по-голяма подкрепа на дървото и предотвратява ломку основания.Тази двухсекционная коледно дърво, отличаващ се с ясна и кратка инструкция за експлоатация, лесно се събира, обработва и съхранява. ?Остриета нашата елхи, изработени от висококачествено PVC-материал, който е абсолютно безопасен за употреба и придава по-реалистичен вид.?Остриета нашата елхи, изработени от висококачествено PVC-материал, който е абсолютно безопасен за употреба и придава по-реалистичен вид. ? Той е идеален за декорация на дома, офиса, магазини, апартаменти и много други неща. ? Лесна настройка. ? Лесна настройка.Тази двухсекционная коледно дърво, отличаващ се с ясна и кратка инструкция за експлоатация, лесно се събира, обработва и съхранява. ?Коледно дърво с височина 6,9 метра от 700 ултра буйни традиционните върховете идва на метална стойка.Идеален за вътрешни и външни приложения, декориране на вашия дом празнично настроение.Това може да даде стабилност на дограма и защита на вашия паркет.И той е оборудван със здрави клони, достатъчно здрава, за да побере венец и на всички любимите си бижута.Ние ви предлагаме 100% безрисковую гаранция за удовлетвореност, за да може да извършва покупки с увереност.Това тъмно дърво - идеална отправна точка за вашите празнични украси!Изваяни уши подчертават външния вид на дърво и го правят идеален за вашия празничен декор.