Гъба за почистване на кухня MAOBLYR Astronaut, Двустранно Гъба за миене на съдове, без мирис, Не Царапающаяся, за кухнята - 3 бр.
  • Ново

Гъба за почистване на кухня MAOBLYR Astronaut, Двустранно Гъба за миене на съдове, без мирис, Не Царапающаяся, за кухнята

BGN 47.41

мека консистенция и плътен сила.Може да се използва дори на трудноцарапаемых повърхности, не оставя никакви следи, като например прозорци, тигани с незалепващо покритие и скъпа стъклена посуда. 【Размер】 Гъба за почистване е с размери от 4,13 * 2,95 инча. 【Размер】 Гъба за почистване е с размери от 4,13 * 2,95 инча. 【Лесно почистване】 Просто поставете памучен тампон за миене на съдове от дървесна маса във водата, оставете го да набъбне, добавете малко препарат, и той е готов за използване. Добре абсорбира влагу3. Лесно се отмиват масло и остатъци от храна, прави чиния чиста 2. 【Високо качество】 Спрессованные от висококачествен памук материал от дървесна маса, идеални кухненски гъби.No драска на съд, удобен за хващане 9.Добавете малко почистващо средство, внимателно вотрите, лесно образува пену4. Бързо се разширяват във водата, ополаскиваются clean8. мека консистенция и плътен сила. 【Без драскотини】 Не оставя следи, драскотини или развод на хромированных, медни, неръждаеми, анодированных повърхности, съдове с незалепващо покритие, стъкло, хрустале, порцелан и керамика. Разполага с водоустойчив слой е от TPU, който може ефективно да блокира изтичането на течност.Лек и водоустойчив, многократна употреба, с подобрена функция за почистване и лесно удерживаемый без никакви неудобства.Не съдържа вредни химични вещества, така че те не представляват опасност за вашето семейство и близки. Силно водопоглъщаемост, изобилие от пяна, нежна и не вреди на повърхността, Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви дадем навременен и задоволителен отговор.