ILLUMINEW 111 бр. Комплект химикалка украса в Деня на Св. Патрик за коледната Елха, Украса от зелените Централи, Сезонни Декоративен Набор от Топки за Разнообразни коледн?
  • Ново

ILLUMINEW 111 бр. Комплект химикалка украса в Деня на Св. Патрик за коледната Елха, Украса от зелените Централи, Сезонни

BGN 3.00

【Луксозен комплект украси за коледни топки】 Набор от украшения за коледни топки ILLUMINEW 111 PCs съдържа декориране на различни стилове, съответно, лъскави, матови, с пайети, диаманти, звънци, звезди и така нататък. 【Е приложимо】 набор от украшения за коледни топки ILLUMINEW подходящ за украса на коледната елха, търговски центрове, хотели, къщи, витрини, сватби, партита, празнични вътрешен и външен декор.Това е толкова идеални за украса на коледната елха!. 【Луксозен комплект украси за коледни топки】 Набор от украшения за коледни топки ILLUMINEW 111 PCs съдържа декориране на различни стилове, съответно, лъскави, матови, с пайети, диаманти, звънци, звезди и така нататък. 【Лесно да се мотае】 111 бр. 【Лесно да се мотае】 111 бр.Ръчно за опаковане на подаръци, луксозни окачени окачване идеален подарък за семейството или приятели. коледни декоративни топки и други класически коледни орнаменти поставят на шнур, и им е толкова лесно да се мотае коледна елха след разопаковане.Коледни сезонни декорации за коледната елха в затворени помещения създават приятна коледна атмосфера. 【Изискан подарък】 Тези комплекти коледна украса съдържа набор от класически и уникални коледни елементи.Ръчно за опаковане на подаръци, луксозни окачени окачване идеален подарък за семейството или приятели.Това е толкова идеални за украса на коледната елха!. 【Качествен небьющийся материал】 Този комплект коледна украса е изработена от трайни и екологично чиста пластмаса, в сравнение с традиционните продукти, той има изключителни шаткостойкими характеристики!. 【Изискан подарък】 Тези комплекти коледна украса съдържа набор от класически и уникални коледни елементи. 【Е приложимо】 набор от украшения за коледни топки ILLUMINEW подходящ за украса на коледната елха, търговски центрове, хотели, къщи, витрини, сватби, партита, празнични вътрешен и външен декор.Популярни коледни украси, които са подходящи за вашата коледна дървото и ще прославят вашия празник!.По-удобно и спестява време. 【Качествен небьющийся материал】 Този комплект коледна украса е изработена от трайни и екологично чиста пластмаса, в сравнение с традиционните продукти, той има изключителни шаткостойкими характеристики!.