Етикети с американския флаг, Знамена на САЩ - 500 броя В ролка - Патриотични етикети на 1.25 X 2,125 от Kenco (1 опаковка)
  • Ново

Етикети с американския флаг, Знамена на САЩ - 500 броя В ролка - Патриотични етикети на 1.25 X 2,125 от Kenco (1 опаковка)

BGN 3.33

500 Стикери с американския флаг на САЩ - Произведено в САЩ! сега са направени от здрава ПОЛИ, ЗАЩИТЕН ОТ АТМОСФЕРНИ ВЛИЯНИЯ, С ГЛАНЦ ЛАМИНИРАНЕ, ЗА МАКСИМАЛНА ИЗДРЪЖЛИВОСТ!. Размер на 1.25 "X 2,125", перфорирана между всяка стикер за лесно използване и нанасяне.Перфектен за партита, барбекю, само юли, продуктите, произведени в САЩ, и в подкрепа на нашата страна.Представена най-обновената версия на хартата на последните (1959 г.) допълнения на Аляска и Хавай.Kenco Label & Tag - американски производител на 3 поколения.Ние се стремим да осигурим отлично обслужване на клиенти на цени директно от производителя. 500 Стикери с американския флаг на САЩ - Произведено в САЩ!КУПУВАЙТЕ ДИРЕКТНО От ПРОИЗВОДИТЕЛЯ И СПЕСТЕТЕ! Размер на 1.25 "X 2,125", перфорирана между всяка стикер за лесно използване и нанасяне на чудесно за партита, барбекю, само юли, на продукти, произведени в САЩ, и в подкрепа на нашата нация Особености на най-актуална версия на хартата с последните допълнения (1959 г.), Аляска и Хавай Kenco Label & Tag - американски производител на 3 поколения.Ние се стремим да осигурим отлично обслужване на клиенти на цени директно от производителя.