Комплекти за рисуване с Диаманти за възрастни, Lotus (6) Diamond Art Kids Начинаещи САМ 5D Paint by Numbers, Големи Кръгли Диамантени точки с пълна Дрелью, Кристални Камъни, Стоки за Бр?
  • Ново

Комплекти за рисуване с Диаманти за възрастни, Lotus (6) Diamond Art Kids Начинаещи САМ 5D Paint by Numbers, Големи Кръгли

BGN 3.00

Ако на снимката е с диамант, която ще получите, липсва диамант, ние ще доставим ви диамант безплатно, за да можете да завършите красиви картини. (Предложете допълнителни 15% ~ 30% мъниста с бриллиантовыми точки)За диамант живопис на големия размер, са необходими два комплекта инструменти. ?【DIAMOND изкуство】 : Набор за диамант живопис 5 D - най-популярният продукт, по-прост и красив, отколкото бродерия на кръстат бод.Да имате забележителен опит в извършването на покупки. ?【DIAMOND изкуство】 : Набор за диамант живопис 5 D - най-популярният продукт, по-прост и красив, отколкото бродерия на кръстат бод.Просто свържете се с нас, ние ще отговорим на вашето съобщение и ще решим проблема в рамките на 24 часа, моля, не се притеснявайте.Самата фигура е лепкава фон и пластмасова защитно фолио за запазване на фигурата лепкава, за да може по-лесно да завърши фигура.Забележки : 1.Моля, обрамьте го стъкло или дърво и да се мотае у дома като декоративни орнаменти.Производственият процес е много проста, може да се извърши в по-кратки срокове, и лесно се трансформира в живота на класически произведения на изкуството.Ако имате някакви други проблеми с информацията предоставена от вас изображение на диамант. ?【Комплекти за рисуване диаманти】 Комплект за рисуване с диаманти включва : платно с висока разделителна способност, цветни мъниста от планински кристал, точка алмазную писалка, восък за рисуване диаманти, чанта с цип, пинсети, тави за рисуване с диаманти и достатъчно количество за кръгли диаманти.