Калъф за стилуса BoxWave, който е съвместим с TwoNav Aventura 2 (Калъф за стилуса от BoxWave) - Преносим калъф за стилуса, Преносим самоклеящийся титуляр за стилус за TwoNav Aventura 2 - кат?
  • Ново

Калъф за стилуса BoxWave, който е съвместим с TwoNav Aventura 2 (Калъф за стилуса от BoxWave) - Преносим калъф за стилуса,

BGN 4.24

Можете да се облечете го в своя чанта или в самата Aventura 2!Стегнат, но еластичен ръкав се разтяга, за да може надеждно да поставите писалката, и се забави, за да не падна!. ? [ТЪНЪК И ЕЛЕГАНТЕН] с дебелина от едва 2 мм, Stylus Porta Pouch няма да спре да защитава вашия стилус. ? [ЛЕКОТА НА УПОТРЕБА] Просто махнете отметката от скеле и залепете самоклеящуюся втулка върха на всяка чиста повърхност. ? [ЛЕКОТА НА УПОТРЕБА] Просто махнете отметката от скеле и залепете самоклеящуюся втулка върха на всяка чиста повърхност.Вие дори можете да го използвате като титуляр за писалка. ? [ТЪНЪК И ЕЛЕГАНТЕН] с дебелина от едва 2 мм, Stylus Porta Pouch няма да спре да защитава вашия стилус. Никога повече не си губи стилус!Сега можете да носите вашия стилус, заедно с Aventura 2, в тази лесна джоба. Никога повече не си губи стилус!Сега можете да носите вашия стилус, заедно с Aventura 2, в тази лесна джоба.Можете да се облечете го в своя чанта или в самата Aventura 2!Стегнат, но еластичен ръкав се разтяга, за да може надеждно да поставите писалката, и се забави, за да не падна!С дебелина от едва 2 мм, Stylus Porta Pouch няма да спре да защитава вашия стилус.Вие дори можете да го използвате като титуляр за писалка.Калъф за стилуса Box Wave е Съвместим с Two Nav Aventura 2. ? [ПРЕНОСИМИ] джоб за стилус Box Wave, който е съвместим с Two Nav Aventura 2. ? [ИЗИСКАН] е Изработена от еластична тъкан и модерен изкуствена кожа, което прави този елегантен ръкав подходяща за всеки повод!.? [ПРЕНОСИМИ] джоб за стилус Box Wave, който е съвместим с Two Nav Aventura 2.Просто махнете отметката от скеле и залепете самоклеящуюся втулка върха на всяка чиста повърхност. Сега у вас може да бъде надежден калъф за съхранение на вашия стилус, с помощта на Box Wave Stylus Porta Pouch!Носете стилус навсякъде дискретно и сигурно заедно с Aventura 2! никога повече не си губете го!Сега можете да носите вашия стилус, заедно с Aventura 2, в тази лесна джоба.